Acélszerkezetes gyorsházak generálkivitelezése

Készházépítés előnyei:

  • akár 3 hónap alatt kész
  • 4 évszakban építhető
  • 1,6x hőszigetelés hatékonyság
  • tervezéstől beköltözésig
  • földrengésbiztos
  • kiváló hangszigetelés

Bővebb információ:

pzbau@pzbau.hu

Teljeskörű hitelügyintézéssel

Több bank ajánlata egy helyen.

Így készül az acélszerkezetes gyorsház

 

A fémszerkezet

A fémszerkezetet hidegen hengerelt, horganyzott U acél és C acél profilokból áll. A horganyzott acél nem rozsdásodik, felülete ellenáll a savaknak, lúgoknak, vegyszereknek. Mechanikai sérülésekkel szemben is ellenálló. A főfalak váza 14-15 cm széles, a közfalaké 9 cm. A vázszerkezet félig mobil: a belső közfalak igény esetén áthelyezhetőek.

A rétegrend

A szendvicsfalak rétegrendje alapjában azonos. Főfalak esetében a fémvázat 14-15 cm vastag kőzetgyapot tölti ki. A teljes felületre – tehát a fémszerkezetet is takarva – faháncslemez (OSB) kerül, majd a külső szigetelés és a vakolás. A belső oldalra gipszkarton borítás kerül, erre jön a párazáró fólia, majd még egy réteg gipszkarton, amit festenek vagy tapétáznak. Közfalak esetében a fal két oldalára – fólia nélkül – egy-egy réteg gipszkarton kerül, ami megkapja a végleges kikészítést (festés, tapéta).

A fémszerkezetes ház előnyei

Ennek az építési technológiának számtalan előnye van. A vékony falvastagság miatt jelentősen növekszik a hasznos alapterület, a különbség a hagyományos épülethez képest a 10%-ot is elérheti, azaz 100 m2-en 10 m2 nagyobb területtel rendelkezünk.
A technológia megfelel a korszerű hő- és hangszigetelési valamint tűzvédelmi paramétereknek. Kártevőkkel szemben (rágcsálók, rovarok, gombák) ellenálló.
Mivel előregyártott elemből épül a ház, ezért az építés inkább csak szerelés: nem kell nagy felvonulási terület, kicsi a szerszámigény, nincs technológiai szünet. Az építés gyors és folyamatos, az időjárástól szinte alig függ.

Személyre szabott ajánlatunkért keressen minket bizalommal.

Négyzetméter áraink négy kategóriában

A PZ-BAU Kft. kiváló múlttal rendelkező szárazépítészeti munkák kivitelezésével foglalkozó cég, mely a minőségre és megbízhatóságra épül. Kibővítve tevékenységünket, vállaljuk minden generáció számára kényelmes, könnyen fenntartható, energiatakarékos ACÉLSZERKEZETES HÁZAK GENERÁLKIVITELEZÉSÉT kulcsrakész vagy szerkezetkész állapotban.

Kapcsolatfelvétel

Adatvédelmi Szabályzat elfogadása

7 + 5 =

2541 Lábatlan, Rákóczi F. u. 266.

pzbau@pzbau.hu